10 Kasım 2012 Cumartesi

Canlı Sohbet Siteleri

Share Facebook Profil :)
Canlı sohbet sitelerinin oldukça yaygınlaştığı günümüzde özellikle kameralı sohbet odaları ücretsiz olmaları nedeni ile ön plana çıkmaktadır. Dünyanın farklı köşelerinden insanlar ile arkadaşlık kurmak , sohbet etmek , tanışmak ve farklı kültürlerin paylaşılması imkanını sağlayan canlı sohbet siteleri evimizde koltuğumuzda otururken dünyaya açılmamızı sağlarlar.

Peki önde gelen kameralı sohbet siteleri hangileridir ? Günümüzde gerçekten bize bu olanakları sağlayan bir çok kameralı sohbet sitesi bulunmaktadır. Bu yazımızda dünya çağında en çok kullanılmakta olan kameralı sohbet sitelerine yer vereceğiz.

1- www.chatroulette.com
Kameralı sohbet sitelerinin öncülerinden biri olan site , insanların rastgele olarak buluşturulmasını sağlayarak farklı bir konsept ile üyelerinin karşısına çıkmıştır.


2- www.omegle.com
Omegle dünyanın her yerinden ulaşılabilen ilk amacı yazı ile sohbet olan ve bu konuda dünyanın dört bir tarafından insanlar ile seviyeli bir sohbet ortamı kurabildiğiniz bir sitedir.Bu konuyu açmadan önce aklımıza sohbet kelimesi gelince ilk olarak omegle gelmiştir.Yanlız omegle'nin ilk amacı yazışma ile insanların birbirleri ile chat yapmaktı.Fakat omegle chatroulette'in bu denli popüler olduğunu gördükten sonra var olan kullanıcı kitlesinin azalması sebebiyle ufak bir eklenti ile video chat özelliğini aktif etmiştir.Omegle ,  chatroulette ile sohbet chat platformlarında neredeyse büyük bir rekabet içindedir.

3- www.iwebcam.com
Sloganı Anlık sosyal ağ iwebcam sitesi sizlere büyük bir paylaım ağı sunmaktadır.Sitenin dili ingilizcedir ve sayfada ücretsiz olarak sesli ve görüntülü sohbet yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Chatroulette,Chatroulette Sohbet,Chatroulette Online,Chatroulette.com,omeglaChat Rulet