6 Kasım 2012 Salı

ANDROID TELEFONLAR IÇIN CHATROULETTE UYGULAMASI

Share Facebook Profil :)

Yapılan çalışmalara göre piyasada birden fazla android uygulaması mevcut bunların içerisinde chatroulette'e ait offical chatroulette app apk'sı bulunamamaktadır.Geçtiğimiz haftalarda HTC Evo kullanıcılarınınChatrouletteblog.com üzerinde test ettikleri android sistemleri Chatroulette'e kamera sinyalini gönderememiş ve durum başarızsız olmuştu.Sizlerde farklı marka ve modelde android telefonunuz ile Chatrouletteblog.com'a gelerek chatroulette denemenizi yapabilirsiniz..

1) Chatroulette IPCAM
Android Maret üzerinde yaptığınız kısa süreli araştırmada aşağıdaki uygulamalarına ulaştık..
Kameranızı Chatroulette kullanabilmek için telefonuzu windows üzerinde kullanmanıza müsade eden IPCAM isimli uygulamayı indirmek için TIKLAYIN...

2) Chatroulette Video Chat

Bir diğer android uygulamamız olan Video Chat ise sizin zevkli vakit geçirmenizi sağlayacaktır.Video Chat'de 2000'den fazla erkek ve kız ile sohbet edin. 100000 üzerinde olan üyesi Android, iPhone, BlackBerry ve web kullanıcıları kullanmaktadır. Skype fonksiyonlarınızı Facebook gibi sosyal ağ. Ücretsiz görüntülü görüşmeler, özel Anlık mesajlaşma, sms, arkadaş listesi, kayıt ve videolarınızı ve fotoğraflarınızı paylaşmak, üyeleri arama, rastgele sohbet, özel sohbet, kişisel sohbet odaları, cam sohbet, yorum, değerlendirme, profiller. Yaşın altında, yanlış cinsiyet ve spam koruması, yasağı ve rapor seçenekleri. Kayıt ve ödemeler olmadan canlı görüntülü sohbet. Ön ve arka cam seçimi.Flört cam video aramaları, cam sohbet, chat, eğlenceli sohbet, video konferans, Chatroulette, canlı sohbet, flört, sohbet, single çöpçatanlık partner, bulmak ya da karşılayacak yeni arkadaşlar veya eskileri ile konuşmak istiyorsanız bu video sohbet uygulamasını yükleyin..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Chatroulette,Chatroulette Sohbet,Chatroulette Online,Chatroulette.com,omeglaChat Rulet