29 Aralık 2012 Cumartesi

κουβέντα , δωρεάν chat

Share Facebook Profil :)

Όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά έξω σε έναν τόπο φιλία, μπορεί να είναι λίγο συγχέοντας για να καταλάβω όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Οι περισσότεροι ιστότοποι μπορεί να σας βοηθήσει να συναντήσετε φίλους από όλο τον κόσμο, καθώς και τη σύνδεση με τους φίλους σας γνωρίζετε ήδη - αλλά υπολογίζει τους ευκολότερους και καλύτερους τρόπους για να χρησιμοποιήσει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να πάρει λίγο να κάνει. Αυτές οι συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν στο να ξεκινήσετε να κάνουν φίλους σε αυτό το νέο site φιλία που μόλις εντάχθηκαν.

Συμπλήρωση του προφίλ σας

Εάν η ιστοσελίδα σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα προφίλ, να επωφεληθούν από αυτό για να αφήσουμε τους ανθρώπους να γνωρίζουν σημαντικές πληροφορίες για εσάς. Έλεγχος από συμπάθειες και αντιπάθειες σας, να δημοσιεύσετε μια φωτογραφία και να γράψει μια εισαγωγή για να αφήσει τους πιθανούς νέους φίλους γνωρίζουν ποιοι είστε και γιατί είστε παρέα με δωρεάν χώρο συνομιλίας.



Περιηγηθείτε στο δωμάτιο Λίστα Καναλιών

Πριν βιαστούμε να δημιουργήσει το δικό σας chat room, ελέγξτε τη λίστα των chat rooms είναι ήδη σε χρήση. Πολλοί χρήστες του site φιλία θα έχουν δημιουργήσει ένα chat room και ήδη έκανε δημόσια. Αυτό σημαίνει ότι είστε καλώντας άλλους να πέσει μέσα και να κάνουν φίλους με τους άλλους κουβέντα εκεί. Ψάξτε για chat rooms σχετικά με θέματα που σας ενδιαφέρουν και να περάσει για να δούμε πώς η συνομιλία πηγαίνει.

Κρεμάστε έξω για μια στιγμή

Μην απλά ποπ μέσα και έξω από chat rooms. Όταν εισάγετε για πρώτη φορά, μετά ένα "γεια" στο δωμάτιο έτσι ώστε οι άνθρωποι ξέρουν που έχετε εισάγει, αλλά δεν εμφανιστεί δεξιά πίσω έξω, αν δεν πάρετε μια απάντηση αμέσως. Να έχετε υπομονή, ειδικά αν υπάρχει μόνο ένα άτομο στο chat room. Δώστε τους ανθρώπους στο περιθώριο χρόνου για να παρατηρήσετε είστε εκεί και σας αναγνωρίζουν. Μπορεί να χάσετε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα νέα φίλους, αν είστε πολύ ανυπόμονοι να περιμένετε για να πω ένα γεια.

Ρύθμιση δική σας Δωρεάν δωματίου Chat

Αν δεν μπορείτε να δείτε ένα chat room που σας ενδιαφέρουν, πιο ελεύθερες περιοχές δωμάτιο συνομιλίας σας επιτρέπει να δημιουργήσει το δικό του ιδιωτικό σας chat room και να είναι δημόσια ή ιδιωτική. Δώστε ένα περιγραφικό όνομα, έτσι ώστε οι άλλοι να ξέρετε τι θέλετε να κουβεντιάσουμε και να ρυθμίσετε το κοινό, έτσι ώστε να εμφανίζεται στη λίστα συζήτησης δωμάτιο. Μόλις είστε έτοιμοι επάνω, παρέα στο chat room σας και περιμένετε για τους ανθρώπους να πέσει μέσα Do προσοχή, όμως, έτσι ώστε να παρατηρήσετε όταν οι άνθρωποι έρχονται και να τους χαιρετήσει.

Σύνδεση με τους φίλους You Know

Πιο ελεύθερο λογισμικό ιστοσελίδα συνομιλίας σας επιτρέπει να καλέσει τους ανθρώπους που ξέρετε να έρθει μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό το χαρακτηριστικό σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε μια τοποθεσία φιλία ως μια γρήγορη λύση αίθουσα συσκέψεων. Αν θέλετε να συνδεθείτε με τους συναδέλφους από την εργασία για να συζητήσουν ένα σχέδιο ή να μιλήσετε με φίλους από ένα παιχνίδι χωρίς να είστε συνδεδεμένοι στο παιχνίδι, αυτό είναι μια μεγάλη επιλογή. Μόλις συσταθεί σας chat room και να καλέσει τους φίλους να συνδεθεί μαζί σας εκεί για να συνομιλήσετε κατ 'ιδίαν και να συνεργάζονται με τα έργα σας.

Μια δωρεάν chat room είναι ένα από τα πιο εύχρηστο δυνατότητες που προσφέρονται σε μια τοποθεσία φιλία. Αν ανήκετε σε μια ιστοσελίδα δωμάτιο συνομιλίας που σας προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας chat room, να επωφεληθούν πλήρως από αυτό για να συναντήσετε φίλους από όλο τον κόσμο ή να συνδεθείτε με τους φίλους σας ήδη γνωρίζουν.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Chatroulette,Chatroulette Sohbet,Chatroulette Online,Chatroulette.com,omeglaChat Rulet