23 Ocak 2013 Çarşamba

ChatRoulette με τα αγόρια , ChatRoulette με τα κορίτσια

Share Facebook Profil :)

ChatRoulette είναι ένας νέος τρόπος επικοινωνίας, κυρίως για τους χρήστες με κάμερες ... Είναι ένα τυχαίο videochat να συναντήσουν ανθρώπους από όλο τον κόσμο!
Ακριβώς επειδή είναι μια παγκόσμια εναλλακτική chatroulette, οι χρήστες που συνδέονται με chatRoulette μας μιλούν πολλές γλώσσες, και ίσως δεν θα τα καταλάβουν! Τι θα γίνουν για την ενίσχυση ChatRoulette εναλλακτική μας;
Έχουμε προσθέσει μια αυτόματη δυνατότητα μετάφρασης, έτσι ώστε όταν συνδέεστε με το Chat Ρουλέτα μας, μπορείτε να επιλέξετε απλά τη γλώσσα σας στο κάτω μενού δεξιά, τότε τα μηνύματά σας θα μεταφραστεί αυτόματα σε σας γλώσσα του εταίρου! Απλά πρέπει να κρατήσει κουβέντα στη δική σας γλώσσα δεν έχει σημασία τι γλώσσα μιλάει ο εταίρος ξένος! Μπορεί να είναι ένα πραγματικό αστείο χαρακτηριστικό, καθώς μόνο και μόνο επειδή δεν τα πάντα, η μετάφραση είναι τέλειος, και θα μπορούσε να υπάρξει πραγματικό αστείο;-) παρεξηγήσεις Αλλά έτσι κι αλλιώς, αυτό είναι καλύτερο από το τίποτα!
Παρακαλώ σημειώστε ότι συνιστάται χρήστες είναι 18 να χρησιμοποιούν chat ρουλέτα μας, και οι ανήλικοι θα πρέπει να επιβλέπονται κατά τη χρήση ChatRoulette. μας Υπάρχει μόνο ένας κανόνας, όταν χρησιμοποιεί το ChatRoulette εναλλακτική μας:. Απολαύστε τον εαυτό σας! Αλλά μην ξεχάσετε να ΝΙΚΑΙΑΣ όλη την ώρα !
Αν δεν σας αρέσει ένα τυχαίο χρήστης απλά χρησιμοποιήστε το κουμπί "Next", αλλά αν βρείτε ένα χρήστη παραβιάζουν τους κανόνες, παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί έκθεση, που βρίσκεται επάνω δεξιά στο δικό του παράθυρο της κάμερας του. Οι χρήστες που αναφέρθηκαν πολλές φορές από διαφορετικούς ανθρώπους αποκλειστεί από την υπηρεσία, προκειμένου να διατηρηθεί η ChatRoulette ωραία.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Chatroulette,Chatroulette Sohbet,Chatroulette Online,Chatroulette.com,omeglaChat Rulet