27 Ocak 2013 Pazar

How To Take Screenshots chat

Share Facebook Profil :)

Ka shumë mënyra për të marrë screenshots, kështu që unë nuk do të mbulojë këtë shumë, kjo është vetëm për ata që nuk janë të sigurt se si të.

I përdorni një program të quajtur IrfanView për të marrë screenshots e mia chatroulette. Në qoftë se ju doni të shkoni këtë rrugë këtu është një tutorial të shkurtër IrfanView.

IrfanView të hapur, të shkojnë në opsione, të shkojnë poshtë për Capture / Screenshot dhe klikoni për të hyrë Setup Capture, Capture vendosur zonë, destinacioni directory të caktuar, të marrin parasysh Keys Hot dhe klikoni Start.

Vetëm të përdorni çelësat e nxehtë në çdo kohë që ju doni një screenshot.

Unë do të kthehet në postimin më shumë alternativa chatroulette në postet e ardhshme.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Chatroulette,Chatroulette Sohbet,Chatroulette Online,Chatroulette.com,omeglaChat Rulet