17 Mart 2013 Pazar

Facebuzz

Share Facebook Profil :)
Facebuzz ilk olarak 2004 yılında  yayın hayatına başlamış olup emsallerine nazaran çok da yeni sayılamayacak bir geçmişe sahiptir. Sayfaları ziyaret ettiğimizde Facebuzz ilk açılış ekranı insanları yerinden hoplatacak özelliğe sahiptir diyebiliriz. Bunun sebebi ise açılışındaki müzik. Daha yavaş bir müzik yada hiç müzik olmaması Chatroulette alternatifi olan bir site için tercih edilebilir kılacaktır.

Facebuzz denildiğinde ilk başta insanlar bunu facebook olarak algılamaktadır. Video Chat sistemine sahip olan facebuzz Buzz’lamak tabiri ile diğer kullanıcılara szi buluşturabiliyor.

Siteni kendi tanımlamasına bakılacak olursa Facebuzz kendini şu şekilde tanımlamış : “”Eğer sosyalleşme ve yabancı sohbet video canlı etkileşim sağlar! Gel gülmek ve eğlenmek tanışmak gibi insanlar daha önce hiç var! , Arkadaş aramak ve en güzel yüzünü ortaya çıkarmak için kostüm hazırlama? sitelerin sizin deneyim FaceBuzz seveceğim bir yelpaze gibi FlipChat iseniz! Video hızlı buluşma! Faced Buzz (facebuzz.com), video konferans web kamerası aracılığıyla erken toplantı! Platform eğlenceli ol! ücretsiz canlı webcam, Türkiye sohbet yoluyla insanlarla tanışma! Eğlenceli ve ücretsiz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Chatroulette,Chatroulette Sohbet,Chatroulette Online,Chatroulette.com,omeglaChat Rulet