17 Mart 2013 Pazar

chatrullete,chatrulett,cahtroulette,chatrollet,chatoulette,chatrollette,chatrouette,chatrollete,charoulette,chatroultte,chatrolet, roulettechat,chatrulet,chatroullet,chatrolette,chatrolett,chatroulet

Share Facebook Profil :)
Chatrulet sitesi ilk olarak bir rus üniversite öğrencisinin arkadaşları ile görüşmek için kurmuş olduğu görüntülü sohbet sitesi iken kısa zamanda çok popüler bir hale gelmiştir.  Çok kısa bir süre içerisinde internetin en çok konuşulan fenomeni haline geldi.  Chatroulette’de Webcam’i açıp siteye girdiğinizde üye olmaya bile gerek kalmadan dünyanın herhangi bir yerinden karşınıza rastgele gelen insanlarla konuşabiliyorsunuz.


Nasıl Kullanılır?


Chatroulette sitesinden sesli ve görüntülü konuşma başlatabiliyorsunuz.Siteye girdiğinizde sizden web kameranızı açmasınız için izin isteyecektir.İzini verdiğiniz anda sitede kameranız çalıştırılacaktır.Karşınızdaki kişiyi beğenmediyseniz “Next”e basarak başkalarıyla konuşmaya geçebiliyorsunuz.
Herhangi bir anda karşınıza Danimarka’nın bir köyünden, Çin’den Amerika’dan karşınıza dünyanın her yerinden insan çıkabiliyor. Chatroulette’in bu kadar ünlü olmasının bir nedeni ise ünlüler.Söylentilere göre Rihanna, Chris Brown,paris hilton gibi ünlülerin daha önce sitede gördündükleri söyleniyor.
Tabi sitenin kötü yanlarınada denk gelmek mevcut ChatRoulette‘ te cinsel ve erotik içerikler yasak olmasına rağmen bunu su istimal edenler kötüye kullananlarda var.
Normalde sitede +18 gibi bir uyarı yok fakat kullanıcılar bu tip davranışlarda bulunabiliyor. Karşınıza +18 görüntüler gelebiliyor. Yasal olarak yasak olmasına rağmen kişiler cinsel ve erotik görüntülerini yayınlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Chatroulette,Chatroulette Sohbet,Chatroulette Online,Chatroulette.com,omeglaChat Rulet