14 Şubat 2013 Perşembe

Πώς να αποφύγετε την flashers chatroulette

Share Facebook Profil :)
Chatroulette είναι μια ιστοσελίδα που σας επιτρέπει να μιλάτε μέσω live βίντεο με αγνώστους. Έχει κερδίσει τη δημοτικότητα και έχει γίνει ακόμη ένα meme στο internet για να δείξει αντιδράσεις των ανθρώπων σε ιδιόμορφες μεταδόσεις.

Ενώ αυτό μπορεί να σας φέρει πιο κοντά με κάποιον από οπουδήποτε σε όλο τον κόσμο, μπορεί να φέρει και κάποιες λιγότερο αλμυρά στοιχεία στο σαλόνι σας, όπως κάποιος που αποφασίζει να σας αναβοσβήνει. Οι ακόλουθες προτάσεις που παρέχονται ως ένας τρόπος για να σας βοηθήσει να μειώσετε την πιθανότητα να εκτεθούν σε ένα σινιάλο για Chatroulette, αν και η δυνατότητα θα συνεχίσει να υπάρχει προς το παρόν.

Βήματα

1 - Ξέρετε τι έχουμε να κάνουμε με. Chatroulette είναι ένα σχετικά νέο φαινόμενο και ένα που προφανώς αποδεικνύει ακαταμάχητο για μερικές επιδειξίες που δεν μπορούν να κρατήσουν από την έκθεση περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο θέλει να δει. Η ανωνυμία του χαρακτηριστικό ενθαρρύνει μια "trenchcoat-φορώντας φώτων μετρό" νοοτροπία για ορισμένες (κυρίως) οι άνδρες. Το να είσαι προετοιμασμένη για το ενδεχόμενο και να είμαστε έτοιμοι να αποσυνδέσετε είναι μάλλον η καλύτερη άμυνα σας.

Αν δεν θέλετε να το ρισκάρω, ίσως η καλύτερη λύση είναι να μην χρησιμοποιούν καθόλου Chatroulette.

2 - Προσέξτε τι Chatroulette προσπαθεί να κάνει για την καταπολέμηση των αλάρμ. Κάντε τη δική σας γνώμη ή αν δεν νομίζετε ότι Chatroulette χειρισμό του προβλήματος είναι επαρκές για να καταστείλει τις ανησυχίες σας.
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί λογισμικό αναγνώρισης προσώπου για να προσπαθήσει να μειώσει ή να λογοκρίνει τυχόν περιπτώσεις μη-πρόσωπο εμφανίσεις. Μια προειδοποίηση πηγαίνει επίσης μακριά για τους διαχειριστές ιστοσελίδα, αν ένας χρήστης έχει συνεχώς αγνοούνται, κατά πάσα πιθανότητα θα τους επιτρέψουν να ασχοληθεί με το θέμα αμέσως.

Η ιστοσελίδα έχει προσθέσει μια ειδοποίηση χώρο ενημέρωση όλων των χρηστών που είναι κατά των ΗΠΑ και του ΟΗΕ το νόμο να εκθέτουν τον εαυτό τους σε ανηλίκους και ότι η ιστοσελίδα Chatroulette συνεργάζεται με τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου.

3 - Προσπαθήστε να αποφύγετε τα κανάλια πιο πιθανό να συμμετάσχουν αναβοσβήνει. Εκτός από τις παραπάνω προσπάθειες για να αφαιρέσετε flashers, Chatroulette έχει προστεθεί νέα κανάλια - μερικοί "ενηλίκων με θέμα" κανάλια και ένα τοπικό κανάλι που χρονολογείται.

Αποφύγετε τα ενήλικα με θέμα τα κανάλια, αν δεν θέλετε να διακινδυνεύσετε flashers. Flashers είναι πιο πιθανό να μπορούν να το χρησιμοποιούν.

Χρησιμοποιήστε το τοπικό ρέμα που χρονολογείται χρονολογείται για συζήτηση και μειωμένη πιθανότητα flashers. Θεωρητικά, οι άνθρωποι ψάχνουν για μια ημερομηνία, θα πρέπει να κάνουν σοβαρά υπόψη παρά να εκτεθούν!

Τίποτα από αυτά δεν είναι αλάνθαστη. Ένα καζανάκι θα πάει όπου ένα flasher μοιάζει, έτσι ώστε να παραμείνουν σε επαγρύπνηση για τη μετακίνηση σε όσο το δυνατόν γρηγορότερα!

4 - Μετάβαση στο επόμενο πρόσωπο ή να απενεργοποιήσετε. Αν μη τι άλλο δυσάρεστο ξεκινά συμβαίνουν στην οθόνη σας, πηγαίνετε σε κάποιον άλλο που δεν κάνει κατάχρηση της συνομιλίας, ή να το απενεργοποιήσετε εντελώς.

5 - Υποστήριξη. Για μερικούς, ειδικά τα παιδιά, δεν είναι ευχάριστο να δει κάποιος εκθέτοντας τον εαυτό τους, ή εικόνες που απεικονίζουν εικόνες βίας και μπορεί να είναι εξαιρετικά ανησυχητική. Εάν αντιμετωπίζετε σοκ, το άγχος, τον πανικό, αηδία, κ.α. αφού είδε ένα flasher, είναι σημαντικό να εργαστούν μέσω σας αναστατώσει. Βρείτε κάποιον που μπορείτε να εμπιστευθείτε για να μιλήσετε, είτε πρόκειται για ένα άλλο μέλος της οικογένειας, ένας φίλος, ένας σύμβουλος, ή κάποιος άλλος τον οποίο μπορείτε να αισθάνονται ασφαλείς με ομιλία.
Προσπαθήστε να το κρατήσει στην προοπτική με τη συνειδητοποίηση ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι ψυχικά ανθυγιεινό και αυτό δεν προορίζεται ως μια προσωπική επίθεση εναντίον σας.

Είσαι ένα ανώνυμο θύμα. Αν βρείτε αναβοσβήνει συμβαίνει σε σας συχνά, όταν στις Chatroulette, εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο να μην χρησιμοποιούν καθόλου Chatroulette.

6 - Έκθεση περιστατικά αναβοσβήνει Chatroulette. Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στους διαχειριστές ιστοσελίδα για να εντοπίσουμε την IP και άλλες λεπτομέρειες, σε μια προσπάθεια να έχει ο δράστης που αλιεύονται και εξετάζονται από τους υπαλλήλους επιβολής του νόμου. Όσο περισσότερο ότι οι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι αυτό είναι μια μεγάλη πιθανότητα, το λιγότερο που θα μπείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Chatroulette,Chatroulette Sohbet,Chatroulette Online,Chatroulette.com,omeglaChat Rulet