9 Şubat 2012 Perşembe

À propos du chat - Chatroulette

Share Facebook Profil :)
www.chatroulette-br.blogspot.com/' a Hoşgeldiniz!

Başlamak için "Chat'i Başlat" tuşuna tıklayınız.
Oyna

Kurallar:

• Siteyi kullanmak için minimum yaş 18'dir.

• Müstehcen, pornografik materyal incitici yayın yapmayın.

• Eğer karşınızdaki kişi sizlere hakaret etti ise yada memnun kalmadığınız bir görüntüsü var ise "Report" tuşunu kullanarak site adminlerine bu kişiyi rapor edebilir ve daha iyi bir sohbet keyfi yaşayabilirsiniz.

ChatRuleti.Com Nasıl Kullanılır?

• Yukarıda bulunan "Oyna" tuşuna başlamak için tıkladığınızda sitemiz size kamera ve mikrofonunuza erişebilirmiyim diye soracaktır.

• Adobe Flash Player Uyarısı İçerisinde Adobe Flash Player Ayarları Kamera ve Mikrofon Erişimi, kamera ve mikrofonunuza erişim istiyor. izin ver , (allow), diyerek kameranızın ve mikrafonunuzun sitemiz üzerinde görülebilmesine imkan tanımış oluyorsunuz. Eğer izin vermezseniz görüntünüz ve sesiniz karşıdaki kişilere gitmeyecekdir. Onay verdikten ve programa bağlandıktan sonra sitemizde görüntülü konuşmaya başlayabiliriz.

• Eğer karşınızdaki kişi ile görüntülü konuşmanızı sonlandırmak istiyorsanız ÇEViR tuşunu kullanınız.
Sürekli "ÇEViR" tuşuna tıklamak yerine klavyenizde bulunan f9 fonksiyon tuşu ile farklı kişilerle sohbet edebilirsiniz.

• Sohbeti durdurmak isterseniz "Dur" veya f8 fonksiyon tuşunu kullanabilirsiniz.


ChatRoulette ' nin Türkçe versiyonu olan Chat Rulet i her geçen gün daha fazla kullanıcının ilgisini çekiyor.

Chat rulet i nin ziyaretçiyi cezbeden en önemli özelliklerinden birinin hiç tanımadığınız insanlarla video ortamında görüntülü sohbet edebiliyor olmanız. Sürprizlerle dolu bu sohbet ortamı, bir çok kullanıcıyı bu özgür ve kural tanımayan webcam video chat servisine çekiyor olması. Kiminle karşılaşacağınız tamamen rastgele. Karşınıza seks içerikli sohbet ortamları çıkabileceği gibi, oldukça ilginç sohbet ortamları da çıkabiliyor. Ancak servisin "çevir" tuşuna başıyorsunuz. Bir çok insanın ilk etapta meraktan bağlandığı ve daha sonra alışkanlığa dönüşen ChatRulet - Chat Rulet i tüm sürprizleriyle ve sıradışı sohbet yaklaşımıyla sizi bekliyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Chatroulette,Chatroulette Sohbet,Chatroulette Online,Chatroulette.com,omeglaChat Rulet