11 Mart 2013 Pazartesi

Chatroulette Alternatives Greece

Share Facebook Profil :)

Εδώ στο Best Sites Chat Roulette. Com, που τυχαίνει να είναι αρκετά μεγάλοι οπαδοί του Chatroulette (ποιος θα το φανταζόταν!). Αυτή είναι η περίπτωση, εμείς φυσικά ενδιαφέρονται για ό, τι άλλες επιλογές υπάρχουν εκεί έξω που είναι με οποιοδήποτε τρόπο παρόμοιο με αυτό πρωταθλητής του χώρου. Αυτό, βέβαια, μας έχει οδηγήσει σε μια αναζήτηση στα πέρατα του ίντερνετ, και με τον τρόπο αυτό, μας επέτρεψε να καταρτίσει τον κορυφαίο κατάλογο των τόπων όπως το Chatroulette. Ναι, η λίστα μας είναι η καλύτερη, και τους δίνουμε σας σε σειρά από την καλύτερη προς την χειρότερη, καθώς, έτσι δεν θα καταλήξετε σε κάποια μίζερη θέση με τον έλεγχο από την πρώτη σύστασή μας, η οποία τείνει να είναι η περίπτωση με πολλά αυτές οι αυτοματοποιημένες "sites όπως το" ιστοσελίδες τύπου. Το δικό μας είναι legit! Τέλος πάντων, εδώ είναι η τυχαία βίντεο chat λίστα ιστοσελίδα:

1. iMeetzu - Αξιολόγηση

Αυτή η ιστοσελίδα παίρνει την πρώτη θέση μας, γιατί έχει μια τέτοια ευρεία ποικιλία των χαρακτηριστικών! Είτε θέλετε να τυχαίο κείμενο συνομιλίας, τυχαία βίντεο chat, webcam chat ομάδα, ή να συμμετάσχετε σε ένα ξένο κοινωνικό δίκτυο, iMeetzu σας καλύπτει!

2. Chatrandom - Αξιολόγηση

Chatrandom είναι μια μεγάλη λαϊκή βίντεο ρουλέτα chat επιλογή με επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως δωμάτια συνομιλίας ομάδας και multi chat.

3. Omegle - Αξιολόγηση

Αναμφισβήτητα η πρώτη τυχαία στυλ συνομιλίας του τόπου, Omegle μπορεί να υπερηφανεύεται για μια τεράστια βάση χρηστών και μεγάλες δυνατότητες, όπως κείμενο, βίντεο, τα ενδιαφέροντα, και "κατάσκοπος λειτουργία" επιλογές.

4. Bazoocam - Αξιολόγηση

Εάν είστε από τη Γαλλία, αυτό θα μπορούσε να σας ρουλέτα cam chat σημείο - που είναι η κορυφαία θέση τους βάση χρηστών.

5. Camzap - Αξιολόγηση

Μια μεγάλη ιστοσελίδα τυχαία συνομιλία μέσω βίντεο, Camzap φέρνει επίσης τις δικές τους επιπλέον χαρακτηριστικό που στο μίγμα περιλαμβάνει ένα σύστημα εγγραφής και περισσότερο.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Chatroulette,Chatroulette Sohbet,Chatroulette Online,Chatroulette.com,omeglaChat Rulet